ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρανίκα: Παραίτηση Χρυσόγονου ζητά η «Αυγή»

Σφάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Καρανίκα: Παραίτηση Χρυσόγονου ζητά η «Αυγή»

Γκρίνια, εσωστρέφεια και... όλοι εναντίον όλων στην Κουμουνδούρου.

«Αν είστε σε λάθος κόμμα, διορθώστε το με μια κίνηση»

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξαν για τον ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του κόμματος Κώστα Χρυσόγονου με ασαφείς αιχμές κατά του πρωθυπουργού και των συνεργατών του.

Ο κ. Χρυσόγονος δήλωσε πως έχει να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα 2 χρόνια, πετώντας... σπόντα ότι «προφανώς ο κ. Τσίπρας ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κυρία Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».

Η Ηρώδου Αττικού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε την ενόχλησή της για τις δηλώσεις Χρυσόγονου ενώ, τη σκυτάλη πήρε η προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδα «Αυγή» και ο αρθρογράφος Θανάσης Καρτερός, που απασφάλισαν εναντίον του ευρωβουλευτή.

Ο κ. Καρτερός γράφει στο άρθρο του ότι ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα τηλεοπτικά πάνελ (το ίδιο έγραφε και η ανακοίνωση του Μαξίμου), προσθέτοντας τη φράση «δεν μ’ αρέσετε λοιπόν κ. Χρυσόγονε. Δεν μ΄αρέσει ο τρόπος που στέκεστε, ο τρόπος που μιλάτε, ο τρόπος που διασύρετε δημοσίως ανθρώπους-και δεν εννοώ τον Τσίπρα. Δεν μ’ αρέσει και ο τόπος - ο ΣΚΑΪ στον οποίο συχνάζετε και από τον οποίο κρίνετε και επικρίνετε κτλ...».

Κάνοντας, δε, ένα βήμα περισσότερο συμπληρώνει στο τέλος του άρθρου του: «Δυστυχώς όμως εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να διορθώσουμε το λάθος που κάναμε στις ευρωεκλογές. Εσείς αντίθετα αν είστε σε λάθος κόμμα, με λάθος πρωθυπουργό, λάθος ανθρώπους στο Μαξίμου... διορθώστε τα όλα με μια κίνηση. Την οποία ξέρετε».

Σχετικές ειδήσεις