ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ραντεβού των δύο… ηγετών, που έμεινε κρυφό…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ραντεβού των δύο… ηγετών, που έμεινε κρυφό…

Στο περιθώριο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έλαβε χώρα ένα εξόχως ενδιαφέρον δείπνο μεταξύ δυο γνωστών πολιτικών προσώπων. Το συγκεκριμένο δείπνο, έμεινε κρυφό. Το «γιατί;» θα το καταλάβετε ευθύς αμέσως.

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Επειδή ως γνωστόν οι μέρες είναι πονηρές (πολιτικά μιλώντας) και επειδή τα δείπνα και τα τραπέζια δίνουν και παίρνουν τόσο στην κεντροαεριστερά, όσο και στην κεντροδεξιά, το Newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα ένα γεύμα που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και χαρακτηρίζεται (από όσους γνωρίζουν το ραντεβού) ως… top secret.

Προσπαθούν και οι δυο πλευρές να το κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Όμως δυστυχώς ή ευτυχώς στην πολιτική όλα μαθαίνονται και όλα γίνονται γνωστά, αργά ή γρήγορα.

Εξάλλου, τις μέρες των γιορτών μια επικοινωνία μεταξύ δύο πασίγνωστων πολιτικών προσώπων της χώρας μας, δημιουργεί ασφαλώς νέα δεδομένα στο πολιτικό γίγνεσθαι και δημιουργεί σκέψεις και συνειρμούς ακόμα και για… πολιτικές αναταράξεις.

Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Τις πληροφορίες θα σας τις δίνουμε με το σταγονόμετρο…

Άλλωστε όλες οι πλευρές γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι το Νewsbomb.gr τα μαθαίνει ΟΛΑ και μάλιστα πρώτο!!!

Αυτό που σήμερα μπορεί να σας αποκαλύψει το Newsbomb.gr με βεβαιότητα, είναι ότι πρόκειται για δύο ηγετικές φυσιογνωμίες που προέρχονται απ’ τον ίδιο πολιτικό χώρο.

Ο ένας είναι πολιτικά ενεργός, πολύ ενεργός, μάλιστα πολλές φορές βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, απασχολώντας, κυρίως αρνητικά, την ειδησεογραφία.

Ο άλλος βρίσκεται σε καθεστώς «αγρανάπαυσης» εδώ και καιρό, αν και τυπικά συμμετέχει στις πολιτικές εξελίξεις.

Η σχέση τους ήταν παλιότερα θερμή, αλλά τα τελευταία χρόνια - χωρίς να έχουν κοντραριστεί - είχαν ωστόσο απομακρυνθεί.

Μάλιστα πρόσφατα και με αφορμή κάποιο ισχυρισμό του «ενεργού» πολιτικού είχε βγει και δήλωση κύκλων του άλλου, με την οποία επιχειρούνταν αποστασιοποίηση…

Πάντως τις μέρες αυτές η επικοινωνία (κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν «μετά γεύματος») που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δύο έλυσε παρεξηγήσεις και οριοθέτησε τις σχέσεις τους ξανά. Έτσι τουλάχιστον λένε και οι δύο πλευρές.

Ενώ συνεργάτες τους κάνουν λόγο για μια «νέα εποχή» χωρίς παρεξηγήσεις και με υποθήκη για το μέλλον, εφόσον οι συνθήκες το επιβάλλουν…

Αυτό το τελευταίο είναι όντως περίεργο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο «ενεργός» πολιτικός δεν είναι και στα… καλύτερά του.

Ο πολιτικός του λόγος έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει το τελευταίο διάστημα, ενώ η δημοσκοπική του κατρακύλα, έχει γίνει ο μόνιμος εφιάλτης του.

Κοιμάται και ξυπνάει με μοναδική έγνοια: να εξασφαλίσει την παραμονή του στα κέντρα ελέγχου της εξουσίας με οποιοδήποτε κόστος!

Αναζητά δηλαδή μια σανίδα πολιτικής επιβίωσης, διότι ξέρει πολύ καλά ότι αν μείνει «εκτός» τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ για τον ίδιο.

Η οργή που υπάρχει στο πρόσωπό του από την κοινή γνώμη είναι καζάνι που βράζει!

Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ικανός να κάνει τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση (να παραμείνει δηλαδή στη νομοθετική εξουσία). Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα!!!

Είναι όπως λέμε αδίστακτος και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Πολλά θα φανούν, στο –κοντινό- μέλλον…

Αυτό που έχει σημασία να μάθουμε είναι θα καταφέρει να βρει την πολιτική κάλυψη που αναζητά με το γνωστό ύφος επαίτη από το οποίο διακατέχεται όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Θα επανέλθουμε στο θέμα. Είπαμε, είμαστε παντού.

Σχετικές ειδήσεις