ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Οι περισσότεροι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τρελοί

Λεβέντης: Οι περισσότεροι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τρελοί

Ειδήσεις | Βασίλης Λεβέντης: Με τον δικό του τρόπο σχολίασε σήμερα, Πέμπτη (12/01/2017) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας «τρελούς» τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Τσίπρας έχει κάνει αλλαγή προς την ωριμότητα. Αλλά τι να το κάνεις, όταν όλο το φορτίο είναι σάπιο; Είναι πιο ώριμος ο Τσίπρας, δεν μου έχει πει ποτέ ότι η δραχμή είναι λύση. Τον είδα συγκαταβατικό σε πολλά, ένα ευρωκομμουνιστή τρόπον τινά είδα, ώριμο. Αλλά οι άλλοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι περισσότεροι είναι τρελοί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «North 98.0» της Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «το 80%, για να μην πω 90%, των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στη δραχμή» και πρόσθεσε: «Μου λένε, και δεν πάμε να φύγουμε κουραστήκαμε από το ευρώ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κατάκοποι. Υπάρχει μια έλξη, λόγω κοπώσεως, ανάμεσα στη χούντα και τον ΣΥΡΙΖΑ, εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζουν αν δείτε, την πρόοδο ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τον Βασίλη Λεβέντη

Σχετικές ειδήσεις