Βενιζέλος: Οι εξελίξεις στον ΔΟΛ είναι αποτέλεσμα χυδαίου εκβιασμού

Βενιζέλος: Οι εξελίξεις στον ΔΟΛ είναι αποτέλεσμα χυδαίου εκβιασμού

Ειδήσεις | Ευάγγελος Βενιζέλος | ΔΟΛ: Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπέλυσε μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook ο πρώην πρόεδρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή τις εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ) και την ανάληψη της οικονομικής διαχείρισης του εκδοτικού ομίλου από τον πρόεδρο της «Αυγής» Βασίλη Μουλόπουλο.

Ο κ. Βενιζέλος κάνει λόγο για «χυδαίο εκβιασμό» και για «απόλυτη παράδοση του δήθεν πανίσχυρου εκδότη».

Αυτούσια η ανάρτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Facebook έχει ως εξής:

«Τόσο απροκάλυπτα πια! Ο χυδαίος εκβιασμός που καιρό τώρα οργανώνουν οι κυβερνώντες, η επίμονη στοχοποίηση ενός ανθρώπου σε πρόδηλη αδυναμία που βρίσκεται επιπλέον υπό την πίεση της ποινικής προδικασίας, έφερε αποτέλεσμα. Την παράδοση των ιστορικών εφημερίδων του δημοκρατικού προοδευτικού χώρου στα χέρια της ωμής εξουσίας της αδίστακτης εθνικολαϊκιστικής αριστεράς.

Η απόλυτη παράδοση του δήθεν πανίσχυρου εκδότη, εκθέτει τους κυβερνώντες περισσότερο από το νόμο Παππά και την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ.

Υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας, πολυφωνίας, διαφάνειας. Μαθαίνουν τώρα όλοι τι σημαίνει πραγματικά διαπλοκή. Δεν περνούν τέτοιες ακρότητες. Ευτελίζουν όμως μια παράδοση που πρέπει να την προστατεύσουν δημοσιογράφοι και αναγνώστες». 

Διαβάστε εδώ το θέμα για την εμπλοκή Μουλόπουλου στα οικονομικά του ΔΟΛ

Δείτε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τον Ευάγγελο Βενιζέλο