ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πολεμούν ό,τι δεν ελέγχουν

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πολεμούν ό,τι δεν ελέγχουν

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν δέχτηκαν να ερευνήσουμε συγκεκριμένη καταγγελία δημοσιογράφου ότι έπαιρνε από τον κ. Παππά μαύρα χρήματα κάθε μήνα, για 2.5 χρόνια για να προβάλει τον κ. Τσίπρα στο διαδίκτυο, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, μέλος της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και τα ΜΜΕ

«Δεν δέχτηκαν καν να κληθεί ο επώνυμος δημοσιογράφος να τον ακούσουμε και να του κάνουν ερωτήσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν δέχτηκαν να ερευνηθούν οι χρηματοδοτήσεις της Αυγής και η εμπλοκή offshore εταιρίας στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν δέχτηκαν να συζητήσουμε καν τους τρόπους για να υπάρξει ασυμβίβαστο μεταξύ προμηθευτή δημοσίου ή εργολάβων δημοσίων έργων και ιδιοκτήτη ΜΜΕ.

Και τώρα για αντιπερισπασμό κάνουν άλλη μια επίθεση σε δημοσιογράφους που τους θεωρούν ενοχλητικούς και ΜΜΕ που δεν ελέγχουν. Το σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πάντα το ίδιο: «Όποιος δεν είναι δικός μας, είναι εχθρός μας και πρέπει να εξαφανιστεί». Να λασπωθεί, να απειληθεί, να σιγήσει ή να εξαγορασθεί (βλέπε και προσπάθεια ελέγχου ΔΟΛ). Είναι η συνταγή Μαδούρο. Δεν είμαστε όμως Βενεζουέλα και δεν θα γίνουμε.

Πέρα όμως από το πολιτικό ζήτημα εγείρονται και ζητήματα κοινοβουλευτικής τάξης. Παρά τις διαβεβαιώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα άλλαζαν σημαντικά σημεία από το πόρισμα της Δευτέρας 16/1 (πάνω στο οποίο κάναμε τις παρατηρήσεις μας) τελικά πρόσθεσαν παραγράφους και διόρθωσαν εν κρυπτώ τα συμπεράσματα για το Πρώτο Θέμα και ω του θαύματος εξαφανίστηκε παντελώς το συμπέρασμα της Επιτροπής ότι «σήμερα, η εταιρία που εκδίδει την εφημερίδα εμφανίζεται με ενήμερα δάνεια, υγιής και χωρίς προβλήματα»! Λαθροχειρίες πολιτικάντηδων».

Σχετικές ειδήσεις