ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσφυγικό - Πυρά ΝΔ κατά κυβέρνησης: Πάσχουν από διοικητική ανεπάρκεια

Προσφυγικό - Πυρά ΝΔ κατά κυβέρνησης: Πάσχουν από διοικητική ανεπάρκεια

Ειδήσεις | Προσφυγικό: Σφοδρή επίθεση ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, έπειτα από το θάνατο τριών ατόμων στη Μόρια, εξαπέλυσε σήμερα, Τρίτη (31/01/2017) ο τομεάρχης Μεταναστευτικού της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Έχουμε χρήματα και δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε το παραμικρό [...] θα χρέωνα στην κυβέρνηση τουλάχιστον διοικητική ανεπάρκεια», δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο FM».

Πρόσθεσε δε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει και σε καμία κίνηση θωράκισης των συνόρων». Ο «γαλάζιος» τομεάρχης εκτίμησε ότι η ΕΕ πρέπει να αποκτήσει ενιαία στρατηγική στο Μεταναστευτικό και το Οικονομικό, να προχωρήσει δηλαδή στην πολιτική ενοποίηση.

Σχετικά με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, είπε ότι ναι μεν δεν εξαρτάται από τις επικείμενες εκλογές σε ευρωπαϊκές χώρες, ωστόσο μπορεί την επομένη να προκύψουν δυσκολότεροι συσχετισμοί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

«Η αξιολόγηση ήταν εθνικός στόχος για τον κ. Τσίπρα. Έκανε ανασχηματισμό για να την κλείσει. Όσο καθυστερεί, τόσο ο λογαριασμός ανεβαίνει», τόνισε και κατέληξε διερωτώμενος: «Δηλαδή θα ξαναφτάσουμε στο 2015 και αυτή τη φορά θα υπάρχει το δίλημμα της χρεοκοπίας;».

Σχετικές ειδήσεις