ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβέρνηση «τρολ»: Πουλάνε τρέλα με αστείες δηλώσεις που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη του λαού

Κυβέρνηση «τρολ»: Πουλάνε τρέλα με αστείες δηλώσεις που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη του λαού

Μετά τον «πανωλεθρίαμβο» των διαπραγματεύσεων τα στελέχη της κυβέρνησης τρολάρουν το λαό - Ο Πετρόπουλος ισχυρίζεται ότι τον σταματούν οι έμποροι και του λένε «μας σώσατε», η Αχτσιόγλου λέει ότι το «80% των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ πληρώνουν λιγότερους φόρους», ο Βέττας λέει να πάρουμε «ελαφριά προληπτικά μέτρα» και ο Φλαμπουράρης δίνει τα τηλέφωνα του υπουργείου του για να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης έχουν χάσει πλέον κάθε έλεγχο και στις δημόσιες τοποθετήσεις τους εκτίθενται με συνεχείς «γκάφες».

Γίνεται αντιληπτό ότι επιχειρούν την ύστατη ώρα που η χώρα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα και να «ωραιοποιήσουν» την εικόνα ακυβερνησίας που επικρατεί σε όλους τους τομείς.

Το κακό είναι πως με τις δηλώσεις τους, επί της ουσίας τρολάρουν τον ελληνικό λαό και υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Αποκορύφωμα όλων ήταν βεβαίως οι δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, την περασμένη εβδομάδα ότι δεν βλέπει πλέον στους δρόμους «πολίτες να ψάχνουν στα σκουπίδια» και ότι «έρχεται ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας».

«Οσκαρικές» δηλώσεις που έγιναν αμέσως viral στα social media κερδίζοντας την οργή των πολιτών.

Σήμερα Πέμπτη 9/02/2017, τη δόξα Φλαμπουράρη φαίνεται πως ζήλεψε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος, που έδωσε με τη σειρά του, ακόμη ένα «ρεσιτάλ» υποκρισίας στη Βουλή, υπεραμυνόμενος των δυσβάσταχτων εισφορών που καλούνται να πληρώσουν εκατομμύρια πολίτες.

Τι είπε ο «αθεόφοβος» για το αλαλούμ που ο ίδιος έχει προκαλέσει με τις συνεχείς αλλαγές στις ασφαλιστικές εισφορές;

petropoulos

«Επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο οι έμποροι χθες με έπιαναν από τα καταστήματα και μου έλεγαν: "Σωθήκαμε! Επιτέλους θα πληρώνουμε εισφορές γιατί μας ζητούσαν να καταβάλλουμε 700 και 800 ευρώ και δεν μπορούσαμε να τα πληρώσουμε"», τόνισε ο κ. Πετρόπουλος μιλώντας στη Βουλή!

Διαβάστε εδώ την απίστευτη δήλωση Πετρόπουλου

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι αντίστοιχη δήλωση - έκπληξη που πάγωσε τους πάντες είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν ο Γιώργος Παπανδρέου, όταν υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο με τα πολύ σκληρά μέτρα.

Σε δηλώσεις του, ο πρώην πρωθυπουργός, είχε πει ότι τον σταμάτησε συνταξιούχος στο δρόμο και του είπε: «Γιώργο πάρε ολόκληρη τη σύνταξή μου για να σωθεί η Ελλάδα».

vettas

Αμέσως μετά τη δήλωση Πετρόπουλου, ήρθε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας, που εφηύρε τον καταπληκτικό όρο «ελαφριά προληπτικά μέτρα»!!!

«Μπορούμε να ψηφίσουμε μια συμφωνία με προληπτικά ελαφριά μέτρα, μέτρα που θα έχουν αντιστάθμισμα να μην υποφέρει η κοινωνία, να τελειώσει η αξιολόγηση και να πάμε μπροστά», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Αnt1.

axtsi

Ψυχιατρικής αναλύσεως χρήζει και η δήλωση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, που τόνισε ότι με το νέο νόμο της κυβέρνησης για τα μπλοκάκια «το 80% των ασφαλισμένων θα πληρώνει λιγότερες εισφορές». Και μόνον αυτή η δήλωση δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας είναι τα στελέχη της κυβέρνησης.

Διαβάστε εδώ τη δήλωση της κυρίας Αχτσιόγλου

Ρεσιτάλ γέλιου από τον Φλαμπουράρη

Αυτός όμως που ειδικεύεται στην ιλαροτραγωδία είναι ο υπουργός κ. Αλέκος Φλαμπουράρης.

flampouraris

Την ώρα που η μισή Ελλάδα είναι κάτω από το όριο της απόλυτης φτώχειας και οι πολίτες δεν έχουν ούτε τα βασικά αγαθά για να επιβιώσουν, ο κ. Φλαμπουράρης εξέδωσε ανακοίνωση για την «Αντιμετώπιση της Καθημερινότητας» και ζητά να του στέλνουν οι πολίτες email και fax με τα προβλήματά τους για να τα λύσει!

kathimerinothta

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση Φλαμπουράρη

Σχετικές ειδήσεις