Βρούτσης εναντίον Σπίρτζη: Αυτοεξευτελίζεται όταν τάζει 14η σύνταξη

Βρούτσης εναντίον Σπίρτζη: Αυτοεξευτελίζεται όταν τάζει 14η σύνταξη

Ειδήσεις | Γιάννης Βρούτσης: Δριμύτατη επίθεση εναντίον του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, εξαπέλυσε το Σάββατο (25/02/2017) ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τόσο αυτός όσο και η κυβέρνησή του «θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να παίζουν με τη νοημοσύνη και την αγωνία των πολιτών».

«Ο κ. Σπίρτζης, με απύθμενο θράσος, σήμερα, έταξε από την τηλεόραση ακόμη και 14η σύνταξη. Το μεγαλείο του αυτοεξευτελισμού. Είναι ο ίδιος που, ως Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε., καλούσε τους μηχανικούς να μην καταβάλουν τις εισφορές τους, ενώ τώρα που τους επέβαλε τριπλάσιες, τις απαιτεί», ανέφερε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας.

Και πρόσθεσε: «Ανήκει στην Κυβέρνηση που έφερε εξοντωτικές εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες, έκοψε κύριες και επικουρικές συντάξει, μερίσματα του ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων, καθώς και το 25% των κύριων συντάξεων στους νέους συνταξιούχους».

«Είναι ο ίδιος που ετοιμάζεται να ψηφίσει με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους φόρους και μειώσεις συντάξεων για να κρατηθούν στην εξουσία. Θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να παίζουν με τη νοημοσύνη και την αγωνία των πολιτών», κατέληξε ο κ. Βρούτσης.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τη Νέα Δημοκρατία