ΝΔ: Ανίκανη η κυβέρνηση να ανταποκριθεί στην ασφάλεια των πολιτών

ΝΔ: Ανίκανη η κυβέρνηση να ανταποκριθεί στην ασφάλεια των πολιτών

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η ΝΔ με ανακοίνωση της, με αφορμή τις επιθέσεις με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, τα ξημερώματα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Τα επεισόδια διαψεύδουν τον ισχυρισμό του κ. Τσίπρα πως «η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα επίκαιρο», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Για μια ακόμη φορά, οι αποκαλούμενες από τον αρμόδιο Υπουργό "συλλογικότητες των Εξαρχείων” κατέλυσαν κάθε έννοια ευνομούμενου Κράτους. Εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον διμοιριών των Μ.Α.Τ. και διέκοψαν, για πολλές ώρες, την κυκλοφορία στην οδό Πατησίων.

Για μια ακόμη φορά, ο ισχυρισμός που ανέπτυξε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή – απαντώντας σε ερώτηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη – ότι "η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα επίκαιρο”, διαψεύδεται έμπρακτα.

Για μια κόμη φορά, αποδεικνύεται η αδιαφορία της Κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τα καθημερινά προβλήματα, αλλά και η ανικανότητά της να ανταποκριθεί σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις όπως η ασφάλεια των πολιτών.

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι, ως αυριανή Κυβέρνηση, θα έχει στις προτεραιότητές της το σεβασμό των νόμων και της τάξης, την πάταξη της ανομίας και της εγκληματικότητας».