ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξαλλος ο Καραμανλής – Ποιοι τον εμπλέκουν σε σενάρια αποσταθεροποίησης της ΝΔ

Έξαλλος ο Καραμανλής – Ποιοι τον εμπλέκουν σε σενάρια αποσταθεροποίησης της ΝΔ

Έντονα ενοχλημένος ο πρώην πρωθυπουργός – Τι αναφέρουν στενοί του συνεργάτες

Οργισμένος εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής με τα σενάρια που επιχειρούν να τον εμπλέξουν σε μια επιχείρηση αποδιοργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με συνεργάτες του, ο πρώην πρωθυπουργός είναι ενοχλημένος με όσους επιχειρούν να εμφανίζονται ότι μιλούν εξ ονόματός του.

«Όσοι θέλουν να παρουσιάσουν σενάρια σύγκρουσης ή προβλημάτων στο εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ, να αναζητήσουν αλλού πρωταγωνιστές. Δεν είμαι διαθέσιμος», αναφέρει σύμφωνα με τη Real ο κ. Καραμανλής.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ανακοίνωση της δημιουργίας κόμματος από δύο πρώην υπουργούς των κυβερνήσεών του - που επικαλούνται συνεχώς και τις «καραμανλικές» καταβολές τους – τους Σάββα Τσιτουρίδη και Νίκο Τσιαρτσιώνη.

Το μήνυμα ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν έχει καμία σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό έστειλε από την Πέμπτη ο στενός του φίλος και συνεργάτης κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Προβληματισμό στον κ. Καραμανλή προκαλεί και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος επιθυμεί συνεχώς να εμφανίζεται ως εκφραστής του «καραμανλισμού», ενώ τον έχουν ενοχλήσει και τα σενάρια που τον θέλουν να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Αλέξη Τσίπρα και να διαφωνεί με τις επιλογές Μητσοτάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός, άλλωστε, είχε καταστήσει σαφές από την ημέρα της αποχώρησής του από την ηγεσία της ΝΔ ότι δεν πρόκειται να αμφισβητήσει οποιονδήποτε τον διαδεχθεί στην ηγεσία του κόμματος και δεν πρόκειται να αλλάξει τη στάση του.

Σχετικές ειδήσεις