ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλαούρας για Άγιο Φως: Κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου

Μπαλαούρας για Άγιο Φως: Κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου

Ο βουλευτής Ηλείας χαρακτηρίζει απαράδεκτο το κράτος να ενισχύει τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα και εκθέτει ως δικαιολογία το... κόστος!

Ασεβής, ανιστόρητος και χωρίς καμία ντροπή ο βουλευτής που πήρε τη 13η σύνταξη - Οι Συριζαίοι ψηφίζουν μνημόνια και θυμούνται την «αριστεροσύνη» τους με επιθέσεις στην Ορθοδοξία

Ο άνθρωπος που με μηνιαίο μισθό 5.000 ευρώ πήρε και τη 13η σύνταξη που έδωσε η κυβέρνηση τα Χριστούγεννα στους χαμηλοσυνταξιούχους, αποφάσισε να θυμίσει στους Έλληνες ότι είναι δήθεν αριστερός.

Όχι, δεν θα σηκώσει παντιέρα αντάρτικου λέγοντας «όχι» στη Βουλή στην ψηφοφορία για τα νέα μέτρα. Αυτά θα... κλάψει λίγο και θα τα ψηφίσει για να «σώσει τη χώρα».

Ο κ. Μπαλαούρας θέλει να μας θυμίσει πόσο «αριστερός» είναι με μια ακόμα αήθη, αδικαιολόγητη και προκλητική επίθεση κατά της Ορθοδοξίας.

Ο βουλευτής Ηλείας, μπολιασμένος από αριστερίστικες εμμονές και ιδεοληψίες τα έβαλε με το Άγιο Φως, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» το κράτος που ενισχύει τη μεταφορά του από τον Πανάγιο Τάφο του Χριστού στα Ιεροσύλημα.

«Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο. Και το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό κόστος», είπε ο κ. Μπαλαούρας στο κανάλι «Ε».

Πόση υποκρισία;

Αλήθεια κ. Μπαλούρα, όταν «τσεπώνατε» τη 13η σύνταξη δεν σκεφτήκατε το κόστος για το κράτος;

Όταν ψηφίσατε το τρίτο μνημόνιο με τα αντιλαϊκά μέτρα ξεχάσατε πως εσείς είστε «αριστερός» και δεν ψηφίζετε μνημόνια;

Αλήθεια κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, πώς από τη μία ζητάτε να παρέχονται δικαιώματα στους μουσουλμάνους με ανέγερση τζαμιών και από την άλλη δεν σέβεστε την επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα και «χτυπάτε» καθημερινά την Ορθοδοξία;

Πριν ανοίξετε το στόμα σας και πετάξετε ανιστόρητες κοτσάνες, δήθεν αριστερές, ανοίξτε κανένα βιβλιαράκι και μάθετε τι είναι το Άγιο Φως και τι σημαίνει για τον ελληνικό λαό και την Ορθοδοξία. Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο, λιγότερο από όσο χρειαστήκατε για να διαβάσετε το μνημόνιο και να το ψηφίσετε.

Επιτέλους, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δείξτε την «αριστεροσύνη» σας με άλλους τρόπους, στη Βουλή με την ψήφο σας, υψώνοντας ανάστημα κατά των τοκογλύφων δανειστών.

Από αριστερούς με δεξιές τσέπες χορτάσαμε, κύριε Μπαλαούρα...

Σχετικές ειδήσεις