ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: Παραθρησκευτική σέχτα η ΝΔ - Ούτε λόγος για νέα μέτρα το 2018

Τζανακόπουλος: Παραθρησκευτική σέχτα η ΝΔ - Ούτε λόγος για νέα μέτρα το 2018

Δημήτρης Τζανακόπουλος | Ειδήσεις: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, χαρακτήρισε σήμερα, Πέμπτη (20/04/2017) ανυπόστατα τα σενάρια για τη λήψη νέων μέτρων το 2018, μιλώντας κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών (briefing).

«Ακόμα και αν υπήρχε ένα σενάριο να μην πιάσουμε τους στόχους το 2018 και δεν καταφέρναμε να πιάσουμε το 3,5% το 2018, το συγκεκριμένο ζήτημα έχει κλείσει από την πρώτη αξιολόγηση όταν πέρασε ο δημοσιονομικός διορθωτής (σ.σ. κόφτης μισθών και συντάξεων)», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο ίδιος άσκησε κριτική στο ΔΝΤ για τις προβλέψεις ως προς τα πρωτογενή πλεονάσματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αποδεικνύεται πέρα από κάθε αμφιβολία ότι οι επιφυλάξεις που προκάλεσαν καθυστερήσεις ήταν αδικαιολόγητες».

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε, ο χαρακτηρισμός του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη Νέα Δημοκρατία, την οποία αποκάλεσε «παραθρησκευτική σέχτα που προβλέπει την καταστροφή του κόσμου».

«Η ΝΔ ποντάρει πάντα στο χάος, ενώ η κυβέρνηση επιδιώκει μια βιώσιμη λύση για το χρέος γεγονός που θα δώσει σήμα ότι η Ελλάδα περνάει την αβεβαιότητα», σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις