ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για κατασχέσεις: Η κυβέρνηση φτωχοποιεί τους Έλληνες

ΝΔ για κατασχέσεις: Η κυβέρνηση φτωχοποιεί τους Έλληνες

Κατασχέσεις | ΝΔ: Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με αφορμή τη δημοσιοποίηση στοιχείων για κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, εξαπολύει την Τρίτη (25/04/2017) η Νέα Δημοκρατία.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα υλοποιεί με κυνισμό το σχέδιο φτωχοποίησης των Ελλήνων», τονίζει η ΝΔ και κατηγορεί την κυβέρνηση πως «με δική της επιλογή φόρτωσε αβάσταχτα φορολογικά βάρη στους πολίτες με αποτέλεσμα μια καταιγίδα 1.000 κατασχέσεων την ημέρα».

«Αυτοί που υπόσχονταν σεισάχθεια, διαγραφή χρεών, σήμερα καταδιώκουν ακόμη και τους πιο ανήμπορους πολίτες. Την ίδια στιγμή, το κράτος δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του με τραγικές συνέπειες για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Με τα χρήματα της υπερφορολόγησης προσλαμβάνουν κομματικούς "κολλητούς" στο Δημόσιο, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Εξάλλου, η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για «μια κυβέρνηση βγαλμένη από τις χειρότερες πρακτικές του χθες, σε απόλυτη αντίθεση με την ελληνική κοινωνία και τις ανάγκες της εξόδου από την κρίση».

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «τσουνάμι» κατασχέσεων

Σχετικές ειδήσεις