ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλλιάνος σε Μεγαλοοικονόμου: Παραιτηθείτε! Εγώ δεν είμαι ούτε λαμόγιο ούτε ανήθικος

Καλλιάνος σε Μεγαλοοικονόμου: Παραιτηθείτε! Εγώ δεν είμαι ούτε λαμόγιο ούτε ανήθικος

Φωτιές άναψε η απάντηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στο ερώτημα αν είναι διατεθειμένη να παραδώσει την έδρα της, μετά την ανεξαρτητοποίησή της από την Ένωση Κεντρώων.

«Ο πρώτος επιλαχών στο Ειρηνοδικείο είναι ο κ. Καλλιανός και κάποτε μου είχε πει ο πρόεδρος “και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε”, διότι θα την πάρει την έδρα και θα την πάει στη ΝΔ. Αν την παραδώσω είναι σαν να τους εκβιάζω. Ανεξάρτητη θα κάνω το έργο μου. Αυτό που θέλω να κάνω», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Μεγαλοοικονόμου στον Real fm.

Η απάντηση από τον Γιάννη Καλλιάνο ήταν άμεση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αποδεχτεί τη βουλευτική έδρα και θα την παραδώσει στον επόμενο.

Η δήλωση του κ. Καλλιάνου:

«Όπως είναι γνωστό, εχθές έγινε ανεξάρτητη η κ. Μαγαλοοικονόμου, φεύγοντας από την Ένωση Κεντρώων. Σήμερα η κυρία αυτή δήλωσε ότι δεν θα παραδώσει την έδρα, διότι ο επόμενος επιλαχών είμαι εγώ και επομένως θα πάρω την έδρα και θα την πάω στη Νέα Δημοκρατία. Και πράγματι εγώ ήμουν αυτός που θα έπαιρνα την έδρα σε περίπτωση που είχαμε παραίτηση της κ. Μεγαλοοικονόμου και όχι ανεξαρτητοποίηση διότι τότε ήμουν 2ος στη λίστα.

Όμως ανήθικος δεν θα γινόμουν ποτέ! Ούτε πολιτικάντης θα γινόμουν, ούτε πολιτικό λαμόγιο!

Εάν πρέπει ή όχι να είμαι στην επόμενη Βουλή, αυτό θα το κρίνουν με την ψήφο τους οι πολίτες, αν πράγματι είμαι ικανός να προσφέρω για την κοινωνία και την Ελλάδα και πρωτίστως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εφόσον επιλέξει να μου δώσει το χρίσμα για την Β' Αθήνας.

Άρα λοιπόν κ. Μεγαλοοικονόμου, παραιτηθείτε, μην φοβάστε. Ούτε εσείς κ. Πρόεδρε της Ένωσης Κεντρώων να φοβάστε. Είπαμε, ανήθικος δεν θα γινόμουν ποτέ. Ας παραιτηθεί η κ. Μεγαλοοικονόμου, και την έδρα που θα πάρω θα την παραδώσω στον επόμενο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εγώ δεν ψάχνω τη φόρμουλα κ. Μεγαλοοικονόμου και κ. Πρόεδρε της Ένωσης Κεντρώων για να "τρουπώσω" στη Βουλή ή να διοριστώ Βουλευτής. Δεν πήρα τέτοιες αρχές από την οικογένεια μου.»

Σχετικές ειδήσεις