ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: Η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας εξοντώνει τους μικρομεσαίους εμπόρους

Λαφαζάνης: Η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας εξοντώνει τους μικρομεσαίους εμπόρους

Παναγιώτης Λαφαζάνης | Ειδήσεις: «Η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας αποτελεί σχέδιο των πολυεθνικών αλυσίδων και ορισμένων μεγάλων πολυκαταστημάτων, το οποίο προωθείται μέσω της τρόικας και των εγχώριων κυβερνήσεων, και αποβλέπει στην εξόντωση και εξαφάνιση του μικρομεσαίου εμπορίου και την πλήρη άλωση των τοπικών αγορών με δουλεμπορικές σχέσεις εργασίας», δήλωσε την Κυριακή (16/07/2017) ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο ίδιος, με κλιμάκιο του κόμματος, συμμετείχε στη συγκέντρωση της ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων στην οδό Ερμού και προειδοποίησε πως «οι πολυεθνικές οργανώνουν το θάνατο της εγχώριας παραγωγής και των εγχώριων προϊόντων, προβάλλοντας και προωθώντας συστηματικά και σχεδιασμένα στα ράφια και συχνά με τακτικές ντάμπινγκ, αποκλειστικά προϊόντα εισαγωγής».

Καταλήγοντας ο κ. Λαφαζάνης επιτέθηκε στις κυβερνήσεις που, όπως είπε, «συνιστούν το μακρύ χέρι του μεγάλου πολυεθνικού και εγχώριου εμπορικού κεφαλαίου και δεν έχουν καμιά σχέση με την παραγωγική Ελλάδα, της οποίας την εναπομείνασα παραγωγική βάση καθημερινά αφανίζουν, διαλύουν και καταστρέφουν».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις