ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρούτσης: Θέατρο κυνισμού από τον Τσίπρα στο υπουργείο Εργασίας

Βρούτσης: Θέατρο κυνισμού από τον Τσίπρα στο υπουργείο Εργασίας

Γιάννης Βρούτσης | Ειδήσεις: Σφοδρή επίθεση ενάντιαστον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Γιάννης Βρούτσης, τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στο υπουργείο Εργασίας, χαρακτηρίζοντάς την «θεάτρο κυνισμού».

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως η παρουσία του πρωθυπουργού «πρέπει να συνδεθεί με το τι έλεγε σε συνταξιούχους, εργαζομένους και ανέργους» και τόνισε ότι «μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ ανετράπη η ισορροπία» μεταξύ πλήρους απασχόλησης και ευέλικτων μορφών.

«Είδαμε χθες ένα θέατρο κυνισμού, είδαμε τον πρωθυπουργό και την υπουργό Εργασίας να κινούν προκλητικά το δάχτυλο προς τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, να γελούν κοροϊδευτικά προς αυτούς, δηλαδή προς τα θύματα, τα οποία εξαπατήθηκαν όσο κανένας άλλος από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Γ.Βρούτσης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Η παρουσία του πρωθυπουργού «δυόμισι χρόνια μετά στο υπουργείο Εργασίας, δεν είναι κάτι αυτόνομο και ξεκομμένο από το παρελθόν, πρέπει να συνδεθεί με το τι είπε σε αυτές τις κατηγορίες, οι οποίες έχουν αναφορά στο υπουργείο Εργασίας. Είναι οι κατηγορίες των 2,7 εκατομμυρίων συνταξιούχων, στους οποίους έλεγε ότι θα επαναφέρει τις συντάξεις στο ίδιο επίπεδο και θα δώσει 13η σύνταξη, είναι τα 3 εκατομμύρια εργαζόμενοι, που τους είπε ότι θα αυξήσει τους μισθούς, θα καταργήσει τις απολύσεις και τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης και ταυτόχρονα θα αυξήσει τα όρια και τα περιθώρια του επιδόματος ανεργίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

Σχετικές ειδήσεις