ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαγγελόπουλος: Απρέπεια η ανάμειξη του ονόματος του Παπούλια σε απονομές χάριτος για ναρκοεμπόρους

Παπαγγελόπουλος: Απρέπεια η ανάμειξη του ονόματος του Παπούλια σε απονομές χάριτος για ναρκοεμπόρους

Σφοδρή επίθεση εναντίον του βουλευτή της ΝΔ,Χαράλαμπου Αθανασίου, εξαπέλυσε τη Δευτέρα (31/07/2017) ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, λέγοντας ότι επιχειρεί να επιρρίψει ευθύνες στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, για απονομές χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαγγελόπουλος επισημαίνει ότι, «εκτός από μεγάλη απρέπεια, είναι πράξη αισχίστης δειλίας και απόδειξη μέγιστου πανικού η προσπάθεια του κ. Αθανασίου να εμπλέξει τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια σε απονομές χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών που του εισηγήθηκε ο ίδιος ο κ. Αθανασίου».

Παράλληλα, τονίζει ο κ. Παπαγγελόπουλος: «Ο κ. Αθανασίου ως πρώην υπουργός, πρώην ανώτατος δικαστής και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων οφείλει και πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός με τον ύπατο πολιτειακό θεσμό. Ελπίζω όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδίως η Νέα Δημοκρατία να καταδικάσουν την ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Αθανασίου στο σύνολό της».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις