ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη: Συλλυπητήρια από τον Νίκο Βούτση

Τρομοκρατική επίθεση Βαρκελώνη: Συλλυπητήρια από τον Νίκο Βούτση

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ:Τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης που συγκλόνισε τη Βαρκελώνη και τη συμπαράσταση στους τραυματίες, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι ο κ. Βούτσης εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση της ελληνικής εθνικής αντιπροσωπείας και προσωπικά του ιδίου στην πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Ισπανίας Αna Pastor για την χθεσινή πολύνεκρη δολοφονική επίθεση στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του προέδρου της Βουλής:

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και εμού προσωπικώς, επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή μας στους τραυματίες της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη.

Η Βουλή των Ελλήνων και ο ελληνικός λαός, προσηλωμένοι στις αρχές της ειρήνης και της δημοκρατίας, αποδοκιμάζουν κάθε πράξη τρομοκρατίας, κάθε ενέργεια που πλήττει την ομαλή καθημερινότητα των πολιτών, υπονομεύει την ειρηνική συνύπαρξη των λαών και στοχεύει τις θεμελιώδεις αρχές της Δημοκρατίας και ασφάλειας των πολιτών.

Παρακαλώ να διαβιβάσετε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων».

Σχετικές ειδήσεις