ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Παππάς υπόσχεται ότι θα μειωθεί η φορολογία!

Ο Νίκος Παππάς υπόσχεται ότι θα μειωθεί η φορολογία!

Για «φορολογική ελάφρυνση που είδαν ήδη από φέτος μεγάλες κατηγορίες πολιτών» μίλησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Σε συνέντευξή του στον Real FM, ο κ. Παππάς είπε επίσης ότι τα δημοσιονομικά «φέτος θα είναι πολύ καλά» και βάσει αυτών των στοιχείων μπορεί να δοθεί σήμα επαναφοράς σε μία κανονικότητα η οποία μπορεί περαιτέρω να βοηθήσει την πραγματική οικονομία.

Ερωτηθείς εάν είναι ο Αλέξης Τσίπρας ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου και εάν είναι το ΣΥΡΙΖΑ το νέο ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σημείωσε ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ το 81 έλυσαν το κορυφαίο πολιτικό ζήτημα στην Ελλάδα, ότι ο μισός πληθυσμός βρισκόταν στο πολιτικό και οικονομικό ημίφως, απόρροια του μετεμφυλιακού κράτους το οποίο υπήρξε δυστυχώς στην Ελλάδα σε αντίθεση με άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Αυτή είναι μία αναντίρρητη αλήθεια... Ως εκ τούτου το ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε τον κορμό της προοδευτικής μεριάς του πολιτικού φάσματος... Ο ΣΥΡΙΖΑ κατ' αναλογία αυτήν τη στιγμή είναι ο κορμός της προοδευτικής παράταξης ο οποίος καλείται να λύσει το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. Το πρόβλημα δηλαδή ότι μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού μας αποκλείονται με όρους αγοράς και εφαρμοζόμενων πολιτικών από την οικονομική και κοινωνική διαδικασία και την πρόοδο. Αυτό είναι το τεράστιο κοινωνικό ζήτημα το οποίο καλείται αυτή η κυβέρνηση να λύσει και έχει καταφέρει να εκφράσει τη μεγάλη πλειοψηφία του προοδευτικού κόσμου στην Ελλάδα».

Σχετικές ειδήσεις