Νίκος Βούτσης: Ποια τα νεότερα για την υγεία του

Νίκος Βούτσης: Ποια τα νεότερα για την υγεία του

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική με επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κ. Βούτση κρίνεται ως εξαιρετική, ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί ο κύκλος των ιατρικών του εξετάσεων.

Εξάλλου, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Βουλής των Ελλήνων σήμερα, Τρίτη (05/09/2017), θεσμικοί παράγοντες και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εξέφρασαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά του.

Ειδικότερα, τον Πρόεδρο της Βουλής Επισκέφθηκαν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας οι υπουργοί Πάνος Καμμένος, Δημήτρης Βίτσας και Παύλος Πολάκης, καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Παράλληλα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του, τις ευχές τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπως και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

Τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση διεβίβασαν στον Πρόεδρο της Βουλής νυν και πρώην υπουργοί, βουλευτές και περιφερειάρχες, μεταξύ των οποίων και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Ταχεία επάνοδο στα καθήκοντά του ευχήθηκαν επίσης στον κ. Βούτση οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής κ.κ. Δημήτριος Σιούφας, Φίλιππος Πετσάλνικος, Βύρων Πολύδωρας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όπως και το σύνολο των μελών του Προεδρείου της Βουλής.