ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση - «βόμβα» Μπακογιάννη: Πρόωρες εκλογές πριν από το καλοκαίρι του 2018

Δήλωση - «βόμβα» Μπακογιάννη: Πρόωρες εκλογές πριν από το καλοκαίρι του 2018

Ντόρα Μπακογιάννη | Ειδήσεις: Την εκτίμηση πως ο Αλέξης Τσίπρας «δεν θα βγάλει την άνοιξη» εξέφρασε σήμερα, Τρίτη (05/09/2017) η Ντόρα Μπακογιάννη, εκτιμώντας πως η κυβέρνηση θα προσφύγει σε πρόωρες κάλπες την επόμενη χρονιά.

«Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα "βγάλει" την άνοιξη», είπε χαρακτηριστικά η «γαλάζια» βουλευτής και πρώην υπουργός, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η ίδια, μάλιστα, ανέφερε πως ο ίδιος θα αναγκαστεί να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές πριν από το καλοκαίρι του 2018.

Εξάλλου, τόνισε πως σε μια τέτοια περίπτωση «οι πολίτες θα επιλέξουν τη ΝΔ, επειδή είναι σοβαρότερη, έχει σχέδιο και όραμα, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η κυρία Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός «προσπαθεί με συμβολισμούς του παρελθόντος να μαζέψει ένα εξαιρετικά συρρικνωμένο ακροατήριο».

Τον χαρακτήρισε δε ως τον «παραγωγό της γενιάς των 360 ευρώ», ενώ επισήμανε πως για τον ΣΥΡΙΖΑ «επιχειρηματικότητα και σχέδιο είναι ασύμβατες λέξεις».

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικές ειδήσεις