ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ερώτηση που ξάφνιασε τον Μητσοτάκη και η συγγνώμη στον ΠΑΟΚ (vid)

Η ερώτηση που ξάφνιασε τον Μητσοτάκη και η συγγνώμη στον ΠΑΟΚ (vid)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε μία ερώτηση, την οποία όπως ο ίδιος παραδέχθηκε δεν περίμενε να δεχθεί, δηλαδή μία ερώτηση με ποδοσφαιρικό περιεχόμενο.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη για την ευχή του προς τον ΠΑΟΚ για καλή ευρωπαϊκή πορεία, ενώ η ομάδα έχει ήδη αποκλειστεί.

Ο κ. Μητσοτάκης τότε ξεκαθάρισε πως δεν ήταν μία ειρωνική ευχή και παραδέχθηκε το λάθος του, λέγοντας χαρακτηριστικά «ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, δεν είχαν πρόθεση να αναφερθώ ειρωνικά σε μία ιστορική ομάδα».

«Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν επιχειρηματία όσο ο επιχειρηματίας περιορίζεται στην επιχειρηματική του δράση», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την "αντιπαράθεσή" του με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Συνεχίζοντας είπε ότι «έχω πρόβλημα όταν ο επιχειρηματίας αγοράζει μέσα ενημέρωσης για να προστατεύσει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα» και προσέθεσε: «Δεν ήμουν εγώ εκείνος που πολιτικοποίησε αυτή την αντιπαράθεση, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και με καμία άλλη ομάδα. Θέλουμε ένα ανταγωνιστικό και καθαρό πρωτάθλημα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: