Διεγράφη από τη ΝΔ ο Βασίλης Πολυμερόπουλος

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Βασίλης Πολυμερόπουλος

Στη διαγραφή του Βασίλη Πολυμερόπουλου από μέλος της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η διαγραφή Πολυμερόπουλου από τη «γαλάζια» παράταξη, καθώς και η απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν έρχεται στον απόηχο της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ υπενθυμίζει ότι ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών ξεκίνησε την περίοδο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Και προσθέτει: «Τότε, που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε και ήταν απέναντι σε κάθε έλεγχο νομιμότητας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο περιπτώσεις σαν αυτή του κ. Πολυμερόπουλου. Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μας κουνάει το δάχτυλο, να ενημερώσει τους πολίτες γιατί σταμάτησε από τον Ιανουάριο του 2015 τους ελέγχους για την ορθή τήρηση της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου. Επίσης, πόσες υποθέσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων παραμένουν εκκρεμείς στα Πειθαρχικά Συμβούλια, με ορατό τον κίνδυνο στο τέλος του έτους πολλοί από αυτούς να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους».