Στη Δράμα η Γεννηματά: Θα ξανακάνουμε μεγάλη την Κεντροαριστερά

Στη Δράμα η Γεννηματά: Θα ξανακάνουμε μεγάλη την Κεντροαριστερά

H πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε την Τρίτη (26/09/2017) τη Δράμα, όπου συναντήθηκε με τοπικά στελέχη στο κέντρο της πόλης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κάνουμε ξανά την Κεντροαριστερά μια μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων», δήλωσε η κυρία Γεννηματά.

Και πρόσθεσε: «Κάθε φορά που η Παράταξή μας είχε πρόβλημα, είχε πρόβλημα και η Ελλάδα. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε να ανακάμψουμε».

Σε ό,τι αφορά την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς σημείωσε: «Το βλέμμα μας είναι μπροστά. Τόλμησα και έβαλα τον εαυτό μου στην κρίση της Παράταξης για να ξεπεράσουμε προβληματισμούς και κακοπιστίες και να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Να βγάλουμε τη χώρα από την περιπέτεια».

Αργότερα η κυρία Γεννηματά επισκέφθηκε τον Δήμο Προσοτσάνης όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Άγγελο Λύσσελη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε ευρεία σύσκεψη που ακολούθησε, η ίδια επεσήμανε την ανάγκη ανατροπής στο κράτος με ισχυρή αυτοδιοίκηση και περισσότερη αποκέντρωση.

«Με μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Αυτοδιοίκηση, η Παράταξή μας έδωσε πραγματικές αρμοδιότητες, ουσία και περιεχόμενο στους Δήμους. Δεν θα τα αφήσουμε όλα αυτά να καταστραφούν. Η Κυβέρνηση ό,τι δεν το ελέγχει το διαλύει, το εξαφανίζει», κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.