ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Για «ψηφοθηρικούς λόγους» το νομοσχέδιο για τα ταξί

Άδωνις Γεωργιάδης: Για «ψηφοθηρικούς λόγους» το νομοσχέδιο για τα ταξί

Για στρατηγική συμμαχία του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), Θύμιο Λυμπερόπουλο, έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο με τις προωθούμενες αλλαγές στις διαδικτυακές υπηρεσίες επιλογής ταξί.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Τσίπρας έκανε στρατηγική συμμαχία με τον κ. Λυμπερόπουλος για ψηφοθηρικούς λόγους».

Πρόσθεσε, δε, πως εάν ένα τέτοιο νομοσχέδιο φτάσει στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ρεζίλι καθώς στα 15 του κάποιος έχει δικαίωμα να επιλέξει για το φύλο του, αλλά όχι για το ταξί που θα πάρει.

Σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην Ισπανία κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος στην Καταλονία, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «δεν υποστηρίζω τη βία», αλλά σημείωσε ότι «το δημοψήφισμα είχε κηρυχθεί παράνομο από ανώτατο δικαστήριο της χώρας. Αλήθεια τι θα κάναμε εμείς ως χώρα εάν μία ομάδα αποφάσιζε να κάνει δημοψήφισμα ανεξαρτησίας εδώ; Θα αφήναμε μία ομάδα κοιτώντας απαθείς να διαλύει τη χώρα;».

Σχετικές ειδήσεις