ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: «Πού να προβλέψω ότι ο Τσίπρας είναι ξεβρακώστρας και υπογράφει τα πάντα;»

Λεβέντης: «Πού να προβλέψω ότι ο Τσίπρας είναι ξεβρακώστρας και υπογράφει τα πάντα;»

Χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως «εξυπηρετικό για τους δανειστές», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εξαπέλυσε την Τετάρτη (04/10/2017) επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Γερούν Ντάισελμπλουμ στην «Καθημερινή της Κυριακής», όπου ο ίδιος του είχε πλέξει το εγκώμιο.

«Ο κ. Ντάισελμπλουμ έγινε κι αυτός γελοίος. Σταθερότητα εννοεί να ξεβρακωνόμαστε και να τα υπογράφουμε όλα. Γι’ αυτό είναι εξυπηρετικός ο Τσίπρας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «ο πρωθυπουργός εξαπάτησε τους ψηφοφόρους για να παραμείνει στην εξουσία» και πρόσθεσε διερωτώμενος: «Μια σοβαρή κυβέρνηση, όταν δεν μπορεί να υπογράψει παράλογες απαιτήσεις, φεύγει. Αν δεν είναι σοβαρή, υπογράφει τα πάντα και μένει. Πού να προβλέψω ότι ο Τσίπρας είναι ξεβρακώστρας και υπογράφει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία;».

Τέλος, ο κ. Λεβέντης έκανε σαφές ότι «η Ένωση Κεντρώων είναι κόμμα διαμαρτυρόμενο, όχι κόμμα διαμαρτυρίας» και τόνισε ότι από τότε που μπήκε στη Βουλή, όλοι κοιτούν το κέντρο. Για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, προέβλεψε ότι δεν θα φτάσουν ενωμένοι μέχρι το τέλος, καθώς διαφωνούν στη διαδικασία που έχει πολιτική ουσία.

Σχετικές ειδήσεις