ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η καυστική απάντηση του ΠΑΣΟΚ: «Αργά ξύπνησαν στο Ποτάμι»

Η καυστική απάντηση του ΠΑΣΟΚ: «Αργά ξύπνησαν στο Ποτάμι»

Η ημερομηνία τελικά των εκλογών για τη νέα ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα τηςΚεντροαριστεράςφαίνεται πως εξακολουθεί να προκαλεί έριδες και άγριες κόντρες ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Το Ποτάμι με ανακοίνωσή του, άφηνε σαφείς αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά, επαναφέροντας πρόταση του Στ. Θεοδωράκη να μην γίνει εκλογική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου λόγω του Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση: «Για τον μεγάλο μαραθώνιο της Αθήνας, το επιτελείο της κυρίας Γεννηματά λέει: «θα κοπεί για 3 ώρες η κυκλοφορία σε ένα κομμάτι του κέντρου». Mα καλά δεν έχον ούτε ένα νέο που να έχει πάρει μέρος στο μαραθώνιο; Ούτε έναν! Έλεος!

Σχεδόν άμεση ήταν και η αιχμηρή απάντηση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο με ανακοίνωσή του κατηγορεί το Ποτάμι πως "αργά ξύπνησε" σημειώνοντας πως "οι ημερομηνίες των εκλογών έχουν συμφωνηθεί και ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο, εν γνώσει του Μαραθωνίου.Τέλεια και παύλα με τα διαδικαστικά και με αυτού του είδους τον διάλογο. Ειναι η ώρα της πολιτικής".