ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδίκη για τη δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών στον Ασπρόπυργο

Καταδίκη για τη δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών στον Ασπρόπυργο

Καταδικάζει ο πολιτικός κόσμος την επίθεση κατά μεταναστών - Δύο εργάτες δέχτηκαν βίαιη επίθεση το απόγευμα του Σαββάτου (07/10) από άτομα που ήταν οπλισμένα με σιδερογροθιές

Τον άμεσο εντοπισμό των δραστών της δολοφονικής επίθεσης με σιδερογροθιές κατά δύο Πακιστανών στον Ασπρόπυργο ζητούν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΚΚΕ.

Δεν θα αφήσουμε το ρατσιστικό μίσος να δηλητηριάσει τις γειτονιές μας, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και απαιτεί μηδενική ανοχή στον ρατσισμό και τον φασισμό. «Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν και να συλληφθούν άμεσα, δεν δικαιολογείται καμία ολιγωρία».

«Το ρατσιστικό τέρας είναι ζωντανό και προκαλεί» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει το καθήκον της «πριν θρηνήσουμε κι άλλες ανθρώπινες ζωές.».

Το ΚΚΕ επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση «γιατί συμμορίες φασιστών δρουν ανενόχλητοι» στον Ασπρόπυργο και στην ευρύτερη περιοχή. Κάνει λόγο μάλιστα για κωλυσιεργία της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με καταγγελίες της «Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ), τα θύματα χτυπήθηκαν από πέντε αγνώστους ενώ εργάζονταν στα χωράφια.

Σχετικές ειδήσεις