ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Κικίλιας, η Σπυράκη και ο εσωκομματικός ανασχηματισμός

O Κικίλιας, η Σπυράκη και ο εσωκομματικός ανασχηματισμός

Τη Μαρία Σπυράκη σκέφτεται για εκπρόσωπο του κόμματοςο Κυρ. Μητσοτάκης στα πλαίσια του κομματικού «ανασχηματισμού»

Αλλαγές σε πολλά επίπεδα στον κομματικό μηχανισμό προτίθεται να κάνει το προσεχές διάστημα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκης, με στόχο να βελτιωθεί η εικόνα προς τα έξω και να αξιοποιηθούν τα οφέλη που καταγράφονται και στις δημοσκοπήσεις.

Στα πλαίσια αυτά ο Κυριακός Μητσοτάκης σύμφωνα με πληροφορίες εχει δεχτεί εισηγήσεις να αλλάξει και η εκπροσώπηση του κόμματος στα ΜΜΕ. Όχι επειδή θεωρείται πως ο Β. Κικίλιας δεν κάνει καλά τη δουλειά του, αλλά σε μια προσπάθεια να αξιοποιηθούν σε αυτό τον τομέα στελέχη με καλή παρουσία στα ΜΜΕ και να υπάρξει συντονισμός στο ποιοι θα εκπροσωπούν τη Ν.Δ. σε μια περίοδο που κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, μια πολύ πιθανή λύση για τη θέση του εκπροσώπου του κόμματος έχει κριθεί η ευρωβουλευτής και πρώην δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη.

Το επιτελείο του προέδρου της Ν.Δ. εκτιμά ότι η Μαρία Σπυράκη «γράφει» τηλεοπτικά και μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντα της εκπροσώπησης της Ν.Δ. Γι’ αυτό και υπάρχουν εισηγήσεις για την τοποθέτησή της σε αυτή την καίρια θέση, κάτι που και η ίδια συζητά σε σχετική βολιδοσκόπηση που έχει δεχτεί.

Θεωρείται επομένως πιθανό, εφόσον προχωρήσουν οι διαδικασίες του εσωκομματικού ανασχηματισμού να έχουμε το επόμενο διάστημα την ευρωβουλευτή στη θέση του εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικές ειδήσεις