ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολομέτωπη επίθεση Γεννήματα σε Τσίπρα: Δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός

Ολομέτωπη επίθεση Γεννήματα σε Τσίπρα: Δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός

Η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν έλειψαν οι βολές και κατά του κ. Μητσοτάκη.«Όσο ψεύτικη είναι η Αριστερά του κ. Τσίπρα, τόσο αληθινή είναι η δεξιά του κ. Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά.

Με ομιλία στο Ηράκλειο η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, την περιοδεία της στην Κρήτη, ενόψει των εκλογών στην Κεντροαριστερά.

«Δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι «αυτό πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι». Όπως είπε, η Δημοκρατική συμπαράταξη έφερε τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ στα πραγματικά τους μεγέθη, και υπογράμμισε ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές θα είναι «αναμέτρηση για τρεις».

«Έχουμε μια αγκαλιά ανοικτή κι ένα χέρι απλωμένο σε όλους όσοι παραπλανήθηκαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι σε εκείνους που αναζήτησαν κυβερνητικό στασίδι», είπε με νόημα η κ. Γεννηματά για να συμπληρώσει: «Αυτούς τους αφήνουμε βαρίδι στο πλοίο που βυθίζεται».

Νωρίτερα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη σημερινή έκθεση του ΔΝΤ, η κ. Γεννηματά δήλωσε «Τώρα και το ΔΝΤ βλέπει πως είναι δύσκολο και αμφίβολο να πιαστούν οι στόχοι για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ, μέσα στο 2018 για τα οποία δεσμεύτηκε ο Πρωθυπουργός. Και υπονοεί νέα μέτρα. Τα Ελληνικά νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν άλλο. Δεν μπορούν να πληρώνουν συνέχεια τα γραμμάτια που υπέγραψε ο κ.Τσίπρας».

Πηγή: cretalive

Σχετικές ειδήσεις