ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν τη Δευτέρα (30/10): Θα τον βραβεύσει ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν τη Δευτέρα (30/10): Θα τον βραβεύσει ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (30/10/2017), σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα απονείμει τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Φοίνικος στον Φρανς Τίμερμανς, Α΄ Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Επίτροπο για τη βελτίωση της νομοθεσίας και τις διοργανικές σχέσεις, το Κράτος Δικαίου και τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων.

Επίσης ο κ. Παυλόπουλος στις 19.00, θα μεταβεί στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών για να παραστεί στην τελετή αναγόρευσης του Α΄ Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Frans Timmermans σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Νωρίτερα στις 09:30 το πρωί, ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στο ξενοδοχείο Intercontinental, για να κηρύξει την επίσημη έναρξη της Διεθνούς Διάσκεψης με θέμα: «Θρησκευτικός και πολιτιστικός πλουραλισμός και ειρηνική συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», που διοργανώνεται από το Υπουργείο Εξωτερικών.