ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηχηρό μήνυμα Γεννηματά: Δεν είναι η μιζέρια το μέλλον της νέας γενιάς της πατρίδας

Ηχηρό μήνυμα Γεννηματά: Δεν είναι η μιζέρια το μέλλον της νέας γενιάς της πατρίδας

Φώφη Γεννηματά | Κεντροαριστερά: Τη δική της πρόταση με έμφαση στην ανάπτυξη που θα αφορά τους νέους «και όχι», όπως είπε, «τους λίγους και τους ισχυρούς» διατύπωσε σήμερα, Σάββατο (04/11/2017) από την Κρήτη, η υποψήφια πρόεδρος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά.

Κατά την περιοδεία της στα Χανιά και το Ρέθυμνο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφέρθηκε εκτενώς στο μείζον ζήτημα της ανεργίας των νέων.

«Στη χώρα μας διευρύνεται επικίνδυνα το φαινόμενο των φτωχών εργαζομένων και ιδιαίτερα νέων ανθρώπων. Το 1/3 των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα δουλεύει με μερική απασχόληση και μικτές αποδοχές 395 ευρώ. Εκεί φθάσαμε», είπε η κυρία Γεννηματά.

Η ίδια εξαπέλυσε, μάλιστα, σφοδρή επίθεση τόσο εναντίον του Αλέξη Τσίπρα όσο και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώνοντας: «Ο κ Τσίπρας αδιαφορεί για τους νέους. Ό,τι τον ενοχλεί δεν υπάρχει. Ο κ. Μητσοτάκης το ίδιο. Τους ξεχνά επιδεικτικά στις αναφορές του. Ως εδώ. Δεν είναι η μιζέρια το μέλλον της νέα γενιάς της πατρίδας. Να μη μπορούν οι νέοι να φτιάξουν την ζωή τους».

«Οφείλουμε λύσεις: Η ανάπτυξη για μας δεν αφορά τους λίγους και ισχυρούς.Συνδέεται άρρηκτα με την πλήρη απασχόληση, με αξιοπρεπείς αμοιβές, με αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς και ιδιαίτερα για τους νέους. Μέσα από ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις», επισήμανε – μεταξύ άλλων – η Φώφη Γεννηματά.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για την Κεντροαριστερά

Σχετικές ειδήσεις