ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά για Ανδρουλάκη: Δεν απαντώ σε μικρότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση

Γεννηματά για Ανδρουλάκη: Δεν απαντώ σε μικρότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση

Ακόμη και στα πιο αισιόδοξα σχέδιά μου δεν περίμενα τόσο μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την Κεντροαριστερά, ανέφερε η υποψήφια για την προεδρία του νέου φορέα, Φώφη Γεννηματά.

«Πέρασε το μήνυμά μας και τα συμπεράσματα είναι πολλαπλά. Πρόκειται για την πρώτη σημαντική αντίδραση στην κυβέρνηση. Δόθηκε μέσα από τις εκλογές η δυνατότητα σε μεγάλη μερίδα πολιτών να εκφραστεί», πρόσθεσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όταν ρωτήθηκε για όσα είπε ο συνυποψήφιός της, Νίκος Ανδρουλάκης για την οικογενειοκρατία, επεσήμανε: «Δεν απαντώ στις τοποθετήσεις του κ. Ανδρουλάκη για πολιτικό χρίσμα. Δεν απαντώ σε μικρότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Η προτεραιότητά μου είναι η ολοκλήρωση του εγχειρήματος. Επί της ουσίας δεν με αφορά ο όρος οικογενειοκρατία. 17 χρόνια που είμαι στην πολιτική το έχω ακούσει άπειρες φορές. Ο Γιώργος Γεννηματάς δεν προέρχεται από κανένα τζάκι και δεν έβγαλε ποτέ χρήματα από την πολιτική. Δεν έγινε ποτέ πρωθυπουργός και πέρασαν έξι χρόνια από το θάνατό του για να αποφασίσω να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά».

Για τα μηνύματα που πέρασε η διαδικασία σε κυβέρνηση και ΝΔ, η κα. Γεννηματά υπογράμμισε: «Είναι φανερό πως τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα από τη μαζικότητα της διαδικασίας. Δεν βάζουμε πήχη στην επόμενη ημέρα για την Κεντροαριστερά».

Τέλος, αναφορικά με το τι θα γίνει με τον «πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ», η πρόεδρος του κόμματος τόνισε πως στις ερχόμενες εκλογές το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται μαζί με το έμβλημα του νέου φορέα στα ψηφοδέλτια.

Σχετικές ειδήσεις