«Μας θυμάστε μόνο όταν το θεωρείτε σκόπιμο»: Ανοιχτή επιστολή ενστόλων προς Τσίπρα για το μέρισμα

«Μας θυμάστε μόνο όταν το θεωρείτε σκόπιμο»: Ανοιχτή επιστολή ενστόλων προς Τσίπρα για το μέρισμα

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό, με αφορμή τις ανακοινώσεις του για την διανομή του κοινωνικού μερίσματος έστειλαν οι ομοσπονδίες των ενστόλων, εκφράζοντας την πικρία τους για το γεγονός ότι τους «ξέχασε» ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι εκπρόσωποι των ενστόλων Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού Σώματος, αναφέρουν στην επιστολή τους ότι εδώ και δυόμιση χρόνια, η κυβέρνηση «αρνείται πεισματικά να ανταποκριθεί στο δίκαιο αίτημά τους για την αποκατάσταση των αδικιών που έχουν υποστεί με τα Μνημόνια, παρά το γεγονός ότι το ίδιο το Συμβούλιο της Επικρατείας, δυο φορές έχει αποφανθεί τελεσιδίκως περί τούτου».

Γράφουν με πικρία πως ο πρωθυπουργός τους θυμάται όποτε το θεωρεί σκόπιμο, ενώ κάνοντας ειδική αναφορά στις πρόσφατες επιτυχίες της ΕΛΑΣ θυμίζουν ότι είναι «είναι οξύμωρο από τη μια να εισπράττουμε εμπαιγμό και απαξία κι από την άλλη να ακούγονται «διθύραμβοι» όποτε υπάρχουν υπηρεσιακές επιτυχίες και μάλιστα υπό επικίνδυνες συνθήκες εργασίας».

Αναλυτικά η επιστολή:


Προς: Τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ

Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Κυβέρνησης,

Σας ακούσαμε χθες να εξαγγέλλετε τις αποφάσεις σας για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, ύψους 1,4 δισ. Ευρώ, στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη, θεωρώντας μάλιστα ότι είναι δίκαιο να στηριχθεί ο λαϊκός κόσμος, ο κόσμος που αγωνίζεται για αξιοπρέπεια και προκοπή, όπως σεις ο ίδιος είπατε.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το κοινωνικό μέρισμα