ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Μετατίθενται όσοι υπηρετούσαν στην πύλη του Πενταγώνου κατά την εισβολή του Ρουβίκωνα

Καμμένος: Μετατίθενται όσοι υπηρετούσαν στην πύλη του Πενταγώνου κατά την εισβολή του Ρουβίκωνα

Με εντολή Πάνου Καμμένου μετατίθενται όσοι στην πύλη του Πενταγώνου την ώρα που εισέβαλε ο Ρουβίκωνας.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου μετά το περιστατικό με την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11).

Ο Πάνος Καμμένος επικοινώνησε μετά την εισβολή των 20 νεαρών, με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και έδωσε εντολή να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι.

Το βίντεο από τη στιγμή της εισβολής

Σε ανακοίνωση του το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας επιβεβαιώνει την εισβολή σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα στρατόπεδα της Ελλάδας. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι εισβολείς μπήκαν από την κεντρική πύλη επί της Λεωφόρου Μεσογείων.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διακρίβωση των συνθηκών και τον καταλογισμό ευθυνών.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ

«Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια στον προαύλιο χώρο του στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ” από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια. Ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν.
Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών. Επίσης έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία».

Σχετικές ειδήσεις