ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές Κεντροαριστερά: Πού και πώς θα ψηφίσετε - Όλα τα εκλογικά κέντρα

Εκλογές Κεντροαριστερά: Πού και πώς θα ψηφίσετε - Όλα τα εκλογικά κέντρα

Εκλογές Κεντροαριστερά: Ανοίγουν σήμερα ξανά οι κάλπες για το β΄ γύρο εκλογώνγια το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, που θα αναδείξει τον επικεφαλής μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και τουΝίκου Ανδρουλάκη.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, Νίκος Αλιβιζάτος η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 8:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

Όπως διευκρίνισε, δεν καταβάλλεται κανένα χρηματικό ποσό, δεν συμπληρώνεται αίτηση και καθένας μπορεί να ψηφίσει όπου διευκολύνεται. Για παράδειγμα αν δεν βρίσκεται στην ίδια πόλη ή στο ίδιο εκλογικό τμήμα μπορεί να πάει κάπου αλλού να ψηφίσει.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στον δεύτερο γύρο για την εκλογή αρχηγού για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι είχαν προηγουμένως ψηφίσει και στον α' γύρο, δηλαδή στις 12 Νοεμβρίου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς θα ψηφίσουν μόνον αυτοί που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή. Δεν είναι ανοιχτή ψηφοφορία για όλο τον κόσμο».

Σημειώνεται επίσης ότι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή υιοθέτησε την πρόταση των δυο υποψηφίων να συγκεντρωθούν σε κάθε εκλογικό τμήμα δωρεές υπέρ των πληγέντων από τη θεομηνία της Δυτικής Αττικής.

Η επαναληπτική ψηφοφορία θα αφορά στους δύο πρώτους υποψήφιους - Φώφη Γεννηματά, Νίκο Ανδρουλάκη- και νικητής θα είναι εκείνος που θα πλειοψηφήσει.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το σχετικό πίνακα με όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Σχετικές ειδήσεις