ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του Μητσοτάκη

Μαξίμου: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του Μητσοτάκη

Τέσσερα σημαντικά ερωτήματα ζητά η κυβέρνηση να απαντήσει η αξιωματική αντιπολίτευση, επισημαίνοντας πως η ΝΔ με τη στάση της εκθέτει τη χώρα και όχι την κυβέρνηση.

Πηγές του Μαξίμου υποστηρίζουν πως η Σαουδική Αραβία ουδέποτε αμφισβήτησε ότι ο Βασίλης Παπαδόπουλος ήταν εκπρόσωπός της αλλά, όλα ξεκίνησαν από την παρέμβαση ενός Έλληνα ενδιάμεσού στον πρέσβη στο Ριάντ.

Αυτός είναι ο πραγματικός μεσάζοντας, σύμφωνα με το Μαξίμου, ο οποίος επιδίωκε χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή λιγότερα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο.

Οι ίδιοι κύκλοι της κυβέρνησης διερωτώνται:

- Ποιανού τις θέσεις υιοθέτησε πλήρως η ΝΔ;
- Για ποια συμφέροντα εργάζεται;
- Θα απαντήσει γιατί το έκανε;
- Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τα ψέματά του;

Οι κυβερνητικές πηγές καταλογίζουν στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «εκθέτει τη χώρα και όχι την κυβέρνηση» και σημειώνουν ότι «τα υπόλοιπα τα είδε όλη η χώρα».

«Τα υπόλοιπα τα είδε όλη η χώρα. Ακόμα μία παταγώδης αποτυχία της μιντιακής παραεξουσίας που καθοδηγεί τον κ. Μητσοτάκη και την ομάδα γύρω από αυτόν να πνίξουν τη χώρα στο βούρκο της συκοφαντίας.

Η σκευωρία κατέρρευσε και τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να απασχολούν τη χώρα. Τη φοροδιαφυγή, τις offshore και τη διαφθορά. Θα συζητηθούν όλα στην προ ημερησίας που ζήτησε ο πρωθυπουργός και στην οποία πάλι θα είναι απολογούμενος ο κ. Μητσοτάκης. Αλλά και να προσηλωθούμε στη μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, όσο και αν ο κ. Μητσοτάκης και οι επιχειρηματίες καθοδηγητές του προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτόν τον στόχο».

Σχετικές ειδήσεις