ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα LIVE: Σε βαρύ κλίμα οι συναντήσεις με Τσίπρα - Παυλόπουλο

Επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα LIVE: Σε βαρύ κλίμα οι συναντήσεις με Τσίπρα - Παυλόπουλο

Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα | Ειδήσεις: Λεπτό προς λεπτό η άφιξη στην Ελλάδα και οι συναντήσεις του Ταγίπ Ερντογάν με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο - Παρακολουθήστε το LIVE BLOG του Newsbomb.gr

Πολύ ψηλά στην ατζέντα των θεμάτων που θα απασχολήσουν τον κ. Ερντογάν κατά τις συναντήσεις του τόσο με τον Έλληνα ομόλογό του, Προκόπη Παυλόπουλο, όσο και με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είναι το Αιγαίο και ειδικότερα το ζήτημα των παραβιάσεων, το προσφυγικό – μεταναστευτικό, οι διμερείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις, οι μεταφορές και η ενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ο Ερντογάν πάντως δημοσιοποίησε χθες 6/12/2017 τις «επιθετικές» διαθέσεις του, με συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, γεγονός που προκάλεσε δυσφορία στην ελληνική κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Πριν ακόμα φτάσει, θέτει θέμα συνθήκης της Λωζάνης και έκδοσης των 8 Τούρκων αξιωματικών που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στο πραξικόπημα εναντίον του - Σημείο καμπής για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις - Ψηλά στην ατζέντα όλα τα σημαντικά κεφάλαια των διμερών σχέσεων - Σε τι προσβλέπουν Αθήνα και Άγκυρα, τι θα επιδιώξει ο Τούρκος πρόεδρος με δεδομένη την κρίση στις σχέσεις της Τουρκίας με ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

Δείτε ζωντανά εικόνα

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο Liveblog του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις