ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποθέωσαν την Ντόρα στο Συνέδριο της ΝΔ -Την χειροκροτούσαν όρθιοι (vid)

Αποθέωσαν την Ντόρα στο Συνέδριο της ΝΔ -Την χειροκροτούσαν όρθιοι (vid)

Έκκληση για πανστρατιά για να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός

Εν μέσω θερμότατων χειροκροτημάτων μίλησε στο 11ο συνέδριο της ΝΔ η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε στην κυβέρνηση και απηύθυνε έκκληση σε όλους τους νεοδημοκράτες να στηρίξουν την προσπάθεια για ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πρωθυπουργό στις επόμενες εκλογές.

Η κ. Μπακογιάννη έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους για την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να μην της δώσει κυβερνητικό αξίωμα εάν και εφόσον γίνει πρωθυπουργός, διαμηνύοντας πως σέβεται απόλυτα και κατανοεί την απόφασή του.

«Κατανοώ και σέβομαι το σκεπτικό της απόφασης και τον συμβολισμό. Έχω δώσει μάχες για την πατρίδα και την παράταξη εδώ και χρόνια, έχω τιμηθεί από τον λαό και την παράταξη σε καίριες θέσεις και αισθάνομαι περήφανη γιατί κράτησα πάντα ψηλά την ελληνική σημαία», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη καταχειροκροτούμενη.

«Είμαι κόρη του μεγαλύτερου Έλληνα κοινοβουλευτικού», συνέχισε κάνοντας το χειροκρότημα ακόμη πιο θερμό.
«Μεγάλωσα με την πεποίθηση ότι η μεγαλύτερη τιμή και διάκριση είναι ο τίτλος του βουλευτή. Μεγάλωσα με την ιδέα ότι για να υπερασπιστείς τα πιστεύω σου δεν σου χρειάζεται κανένα αξίωμα. Σας υπόσχομαι ένα πράγμα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να νικήσει η ΝΔ. Θα νικήσουμε και θα κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον καλύτερο Έλληνα Πρωθυπουργό», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις