ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό: Δείπνο Παυλόπουλου με Καραμανλή και… καραμανλικούς

Αποκλειστικό: Δείπνο Παυλόπουλου με Καραμανλή και… καραμανλικούς

Σε πολύ γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς συνέφαγαν την περασμένη Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και… καραμανλική παρέα.

Τι συζήτησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρώην πρωθυπουργός

Στη συντροφιά ήσαν επίσης οι πρώην υπουργοί Πέτρος Μολυβιάτης, Αχιλλέας Καραμανλής και Γιάννης Αλογοσκούφης, ο οποίος οργάνωσε και το δείπνο, το οποίο κάθε άλλο παρά… μυστικό ήταν, αφού άλλωστε έγινε σε χώρο δημόσιο. Χαρακτηριστικά, σε διπλανό τραπέζι έτρωγε η Φώφη Γεννηματά με φίλους της.

Η παρέα συζήτησε χαλαρά για τα πάντα. Και για τα τρέχοντα και για τα μελλοντικά, αλλά και για τα παρελθόντα, αφού ικανό μέρος της κουβέντας καταναλώθηκε και για την περίοδο της πρωθυπουργίας Καραμανλή.

Άλλωστε τη μέρα της συνάντησής τους υπήρχε η «φόρτιση» απ’ το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που επιχειρούσε να φορτώσει τα μνημόνια στις… κυβερνήσεις Καραμανλή καθώς και το δημοσίευμα άλλης εφημερίδας που ενέπλεκε… πολλούς και πολλά στο δημοσίευμα του κυριακάτικου φύλλου.

Ενδιαφέρουσα κουβέντα, αν και χαλαρή, όπως προείπαμε.

Πάντως τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο κι ο Πέτρος Μολυβιάτης αποτελούν συνομιλητές του Προκόπη Παυλόπουλου καθώς διατηρεί φιλική σχέση μαζί τους, διαχρονικά.

Όπως προαναφέραμε, το δείπνο οργάνωσε ο Γιάννης Αλογοσκούφης, ο οποίος διδάσκει σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο και βρέθηκε τις μέρες των γιορτών στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις