ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκοπιανό: Μίνι υπουργικό συμβούλιο στις 15:00 υπό τον Τσίπρα

Σκοπιανό: Μίνι υπουργικό συμβούλιο στις 15:00 υπό τον Τσίπρα

Υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει στις 15:00 την Παρασκευή (26/01/2018) στο Μέγαρο Μαξίμου το Υπουργικό Συμβούλιο, στον απόηχο των εξελίξεων στο Σκοπιανό, μετά και τις επαφές που είχε ο πρωθυπουργός με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ, στο Νταβός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Τσίπρας θα έχει διαβουλεύσεις με τους συνεργάτες του προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης γύρω από το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός το πρωί συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και τον ενημέρωσε για το ταξίδι του στο Νταβός και τις εξελίξεις στα μέτωπα της οικονομίας και του ονοματολογικού.

Εξάλλου, στις 18:30 ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, ενώ από το Σάββατο θα ξεκινήσει, όπως ανέφεραν προ ημερών αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, τις επαφές του με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων της Βουλής.

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το Σκοπιανό

Σχετικές ειδήσεις