ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Τσίπρα: Δικαιώνεται η απόφαση να μην γίνουμε συνυπεύθυνοι

ΝΔ για Τσίπρα: Δικαιώνεται η απόφαση να μην γίνουμε συνυπεύθυνοι

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η τοποθέτηση του πρωθυπουργού, μετά το τέλος των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό.

«Και μόνον το περιεχόμενο και το ύφος των δηλώσεων του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνουν ξανά ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με την αναγκαία σοβαρότητα και ευθύνη το εθνικό πρόβλημα με την FYROM, προτάσσοντας διαρκώς τις μικροπολιτικές και διχαστικές του επιδιώξεις», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σήμερα είχε μάλιστα το θράσος να χαρακτηρίσει “προϊόν ακροδεξιών πιέσεων” τις αυτονόητες πατριωτικές ευαισθησίες των πολιτών, όπως και τις αντίστοιχες θέσεις που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Η Πειραιώς επισημαίνει ότι «με την σημερινή του παρέμβαση ο κ. Τσίπρας δικαιώνει πλήρως την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μην γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του».

Και καταλήγει: «Κατά τα λοιπά, ακόμη, αναμένουμε το σχόλιο του κ. Τσίπρα για τη θέση του κ. Καμμένου και το αν θεωρεί στοιχειωδώς υπεύθυνο, σε ένα εθνικό θέμα η Κυβέρνηση να μην έχει ξεκάθαρη και ενιαία στάση».

Σχετικές ειδήσεις