ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Novartis – Γεωργιάδης: Ψεύτης και υποκριτής ο Τσίπρας, τα οργάνωσε όλα με τον Παπαγγελόπουλο

Υπόθεση Novartis – Γεωργιάδης: Ψεύτης και υποκριτής ο Τσίπρας, τα οργάνωσε όλα με τον Παπαγγελόπουλο

Σφοδρή επίθεση – και μάλιστα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς – εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης (07/02) ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ψεύτη και υποκριτή» και έκανε λόγο για «πόλεμο λάσπης». «Όλα τα έχει οργανώσει προσωπικά ο Τσίπρας με όργανο τον Παπαγγελόπουλο. Ντρέπομαι που ο πρωθυπουργός επέλεξε τον δρόμο της λάσπης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon TV».

Αναφερόμενος, ειδικότερα, στη δικογραφία για την υπόθεση Novartis, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι οι μάρτυρες δεν καταθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία για τα πολιτικά πρόσωπα αναφέρονται σε αυτήν κι ότι θα αποδειχτεί πως οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες.

Ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Έκανα τη δουλειά των τηλεπωλήσεων και των μαθημάτων των Αρχαίων Ελληνικών 15 χρόνια πριν. Κάνω αυτή τη δουλειά από το 1999. Είναι δυνατόν να κάνω αυτή τη δουλειά από το 1999 στη τηλεόραση και εκεί να ξεπλένω τα χρήματα της Novartis ή έκανα ξέπλυμα χρήματος από το 1999 μέχρι το 2013 που έγινα υπουργός, που τα περισσότερα χρόνια δεν ήμουν βουλευτής; Ο ισχυρισμός του πρώτου μάρτυρα είναι ότι πιθανολογεί πως παίρνω λεφτά και ότι τα ξεπλένω μέσα από τις τηλεπωλήσεις και τα μαθήματα αρχαίων ελληνικών. Οι τζίροι των εταιρειών μου είναι πολύ μειωμένοι από τότε που έγινα υπουργός σε σχέση με πριν».

Εξάλλου, έστρεψε τα βέλη του και εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, σχετικά με τα όσα είχε πει ότι «έκανε τους μάρτυρες να κελαηδήσουν», λέγοντας πως «επί της ουσίας, με αυτά που είπε ο κ. Πολάκης, ομολόγησε την ανάμειξή του στην υπόθεση».

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση Novartis

Σχετικές ειδήσεις