ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκοπιανό - Καραμανλής εναντίον Κοτζιά: Είναι πολύ αργά για συνεννόηση

Σκοπιανό - Καραμανλής εναντίον Κοτζιά: Είναι πολύ αργά για συνεννόηση

Σφοδρή κριτική εναντίον του Νίκου Κοτζιά, άσκησε την Παρασκευή (30/03/2018) ο τομεάρχης Υποδομών και βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, με αφορμή την πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής, για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό την ερχόμενη εβδομάδα.

«Είναι πολύ αργά για συνεννόηση. Είχαμε εξ αρχής δηλώσει ότι είμαστε στη διάθεση της κυβέρνησης και δεύτερον, η ενημέρωση γίνεται από τον Πρωθυπουργό στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυτό συνέβαινε πάντα», τόνισε ο κ. Καραμανλής, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM».

«Αυτό είναι ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα που κάνει ο κ. Κοτζιάς, επειδή είναι εμφανές ότι πηγαίνουμε σε ναυάγιο με τις διαπραγματεύσεις, διότι δυστυχώς η κυβέρνηση αυτή στα εθνικά δείχνει ότι ακολουθεί μια εξωτερική πολιτική του 'απόψε αυτοσχεδιάζουμε', επειδή λοιπόν πάμε σε ναυάγιο και δεν θα δούμε συμφωνία, ο κ. Κοτζιάς θυμήθηκε στο παρά πέντε να ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων. Πρέπει να διαχωρίσουμε την ουσία από την επικοινωνία», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Αναφορικά με την υπόθεση Novartis, ο Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι «η Αριστερά στην Ελλάδα ενδιαφέρεται περισσότερο για την εικόνα, για την επικοινωνία παρά για την ουσία. Επαναφέρει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, έτσι ώστε να αφήσει την υπόθεση ανοιχτή να αιωρείται, να μπορούμε να πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα και να μπορούμε να αποπροσανατολίζουμε την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα».

Σχετικές ειδήσεις