ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Ημέρα τιμής για το σμηναγό Μπαλταδώρο – Ημέρα θρήνου για την Ελλάδα

Κικίλιας: Ημέρα τιμής για το σμηναγό Μπαλταδώρο – Ημέρα θρήνου για την Ελλάδα

Ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα (14/04/2018) κατά την οποία τελείται η κηδεία του αδικοχαμένου πιλότου, «ημέρα θρήνου για όλη την Ελλάδα και μέρα τιμής για το σμηναγό Μπαλταδώρο που έχασε τη ζωή του για να υπερασπιστεί την πατρίδα μας».

Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για «την υπέρτατη προσφορά ενός συμπολίτη μας, ενός ανθρώπου που χάρισε το πιο μεγάλο αγαθό, τη ζωή του, για την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας».

Τους τελευταίους μήνες, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ έχει επισκεφθεί πολλές από τις μονάδες στις οποίες ζουν και δουλεύουν τα παιδιά αυτά, τεχνικοί και ιπτάμενοι, όπως δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι «οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και οι ιπτάμενοι της Πολεμικής μας Αεροπορίας είναι εξαιρετικοί, οι υπηρεσίες που προσφέρουν στην πατρίδα είναι πολύ υψηλού επιπέδου και πρέπει όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουν να την αγκαλιάσουμε και να είμαστε υπερήφανοι».

Τέλος, χαρακτήρισε πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι αυτή την κρίσιμη ώρα υπάρχει φιλότιμο και αλληλεγγύη και ο ελληνικός λαός ανοίγει απλόχερα τις αγκαλιές του για τα παιδιά και την οικογένεια του σμηναγού Μπαλταδώρου.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η κάμερα του δεύτερου Mirage κατέγραψε τη συντριβή του μαχητικού (vid)

Σχετικές ειδήσεις