ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: «Αυτοί που με χτύπησαν στο Σύνταγμα ήταν στελέχη της ΝΔ;»

Χατζηδάκης: «Αυτοί που με χτύπησαν στο Σύνταγμα ήταν στελέχη της ΝΔ;»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τα όσα δήλωσε για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εξαπέλυσε την Τρίτη (22/05/2018) ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Αυτοί που με χτύπησαν στην πλατεία Συντάγματος ήταν κι αυτοί στελέχη της ΝΔ; Αυτοί που χτύπησαν τον κ. Κουμουτσάκο σε αντίστοιχη εκδήλωση των Ποντίων ήταν κι αυτοί στελέχη της ΝΔ;», αναρωτήθηκε με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε: «Είναι απίστευτο θράσος να μιλάει έτσι ένας πρωθυπουργός μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας».

Δείτε σχετικά:

«Η ΝΔ είναι απέναντι σε κάθε μορφή βίας, ακροαριστερή ή ακροδεξιά, απέναντι σε κάθε μορφή εγκληματικότητας, ενώ η κυβέρνηση δείχνει παράξενη ανοχή», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Η ΝΔ καταδίκασε τα επεισόδια της Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή, δεν βάζει νερό στο κρασί της στην καταδίκη της βίας. Δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες. Πόσα "ναι μεν αλλά" ή και επιδοκιμασίες έχει πει ο ΣΥΡΙΖΑ σε φαινόμενα βίας;», ανέφερε εξάλλου ο ίδιος.

Τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανοχή απέναντι στη δράση του Ρουβίκωνα, και σημείωσε: «Μιλούν για ακτιβισμό ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τόσκας λέει για συμπεριφορές στα "όρια της νομιμότητας"».

Διαβάστε επίσης: