ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στυλιανίδης: Από τη Δευτέρα το βράδυ δεν έχουμε πρωθυπουργό

Στυλιανίδης: Από τη Δευτέρα το βράδυ δεν έχουμε πρωθυπουργό

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής της ΝΔ κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ζητώντας παράλληλα τη διενέργεια πρόωρων εθνικών εκλογών.

«Οι πρόωρες εκλογές θα οδηγήσουν σε αυτοδυναμία της ΝΔ» εκτίμησε ο βουλευτής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ο βουλευτής έστρεψε τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα, τονίζοντας ότι «από τη Δευτέρα το βράδυ δεν έχουμε πρωθυπουργό, για άλλη μία φορά προσπάθησε να εκχωρήσει τις αρμοδιότητές του και τη Δευτέρα έριξε την ευθύνη στους πολίτες».

Ο κ. Στυλιανίδης διευκρίνισε πως δημοψήφισμα προκηρύσσεται για κρίσιμα εθνικά θέματα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά.

«Ρισκάρει τη μοίρα της Ελλάδας ο κ. Παπανδρέου, βάσει Συντάγματος μπορεί μόνο να θέσει το ερώτημα αν θέλουμε να μείνουμε στο ευρώ, δήλωσε ο πρώην υπουργός, προσθέτοντας ότι η ΝΔ θα ξεκινήσει ανένδοτο αγώνα μέσα στην ίδια την κοινωνία για να μην διενεργηθεί το δημοψήφισμα.