ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H συνάντηση Παπανδρέου με Παπούλια στις 12 το μεσημέρι

H συνάντηση Παπανδρέου με Παπούλια στις 12 το μεσημέρι

Ώρα: 12:05

Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο διάλογος Παπούλια - Παπανδρέου

Γ. Παπανδρέου: "Θα κάνω ότι μπορώ για να δημιουργήσω μία ευρύτερη κυβέρνηση συνεργασίας" δήλωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. «Δεν είμαι κολλημένος με τις καρέκλες» τόνισε ο Πρωθυπουργός.

K.Παπούλιας: "Είναι ώρα μεγάλης ευθύνης για όλους" ανέφερε στον Πρωθυπουργό, ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος δήλωσε πως θα καταβάλει όλες του τις δυνάμεις για μία συνεννόηση.

Η βραδιά ήταν σαφώς δύσκολη και γι’ αυτό το αποτέλεσμα λειτούργησε θετικά για τη διάθεση του Γιώργου Παπανδρέου που υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους στο προσωπικό του γραφείο στη Βουλή εμφανώς ανακουφισμένος.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας μάλιστα ευχήθηκε σε όλους τους δημοσιογράφους καλή ξεκούραση, ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 12 σήμερα το μεσημέρι, όπου και θα μεταβεί στο προεδρικό μέγαρο για να συναντήσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Σκοπός της επίσκεψής του θα είναι για να τον ενημερώσει για την πρόθεσή του να ξεκινήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις με την αντιπολίτευση για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.