ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αγιάλα συνεχάρη τον Παπανδρέου

Ο Αγιάλα συνεχάρη τον Παπανδρέου

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και της ΣΔ, Γιώργο Α. Παπανδρέου είχε ο γγ της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (ΣΔ) Λουίς Αγιάλα.

Eξερχόμενος των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ήλθα στην Ελλάδα για να συγχαρώ τον Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του και τη γενναία πρωτοβουλία του η οποία οδήγησε στην δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας".

"Σήμερα ως πολιτική οικογένεια συμπαραστεκόμαστε στον Γιώργο Παπανδρέου, εκφράζοντας ταυτόχρονα την συμπαράστασή μας στους συντρόφους και φίλους μας του ΠΑΣΟΚ", είπε ο κ. Αγιάλα.

Ο γγ της ΣΔ είπε ότι "ο Γιώργος επιχείρησε να συμφιλιώσει την δημοκρατία με τις αγορές και αυτός είναι ο αγώνας που δίνουμε οι σοσιαλιστές σε όλο τον κόσμο, σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία που ζούμε τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης".

"Ο Γιώργος Παπανδρέου ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αποτελεί σαφώς υπόδειγμα της βούλησης και των δεσμεύσεων της σοσιαλδημοκρατίας να υπερισχύσει και όχι να παραιτηθεί και να εγγυηθεί ότι τα ιδανικά μα ,οι αξίες μας και οι δεσμεύσεις μας θα πραγματοποιηθούν και σε αυτή την δύσκολη στιγμή, αλλά και στους καιρούς που είναι μπροστά μας" είπε, τέλος, ο κ. Αγιάλα.