ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: Ο Πετσίτης είναι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό;

Κυρανάκης: Ο Πετσίτης είναι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό;

Ερωτηματικά για το εάν ο Μανώλης Πετσίτης, βρίσκεται στην Ελλάδα η έχει εγκαταλείψει τη χώρα μετά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί, θέτει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είπε «μου κάνει εντύπωση η αφωνία του κ. Πετσίτη. Για ποιο λόγο δεν έχει κάνει έστω μία δήλωση όλες αυτές τις μέρες; Όλα τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες ασχολούνται μαζί του και εκείνος δεν τοποθετείται. Πού είναι ο κ. Πετσίτης; Βρίσκεται στην Ελλάδα; Βρίσκεται στο εξωτερικό;».

Παράλληλα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζήτησε να γνωστοποιηθούν και οι επαγγελματικές δραστηριότητες του Μ. Πετσίτη στην εταιρεία του Λ. Λαυρεντιάδη.

«Υπάρχουν 120 εκατ. ευρώ «κανόνι» από την εταιρεία του κ. Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ και το ελληνικό Δημόσιο. Την ίδια ώρα, η εταιρεία Λαυρεντιάδη δίνει 200.000 ευρώ στον συνεργάτη του υπουργού Νίκου Παππά, τον κ. Πετσίτη. Ακόμη δεν έχουμε πάρει απάντηση για το ποιες υπηρεσίες προσέφερε στον κ. Λαυρεντιάδη και ποιες εντολές μετέφερε στη ΔΕΠΑ. Αν ισχύουν αυτά που διαβάζουμε, ότι λειτουργούσε ο κ. Πετσίτης κατ' εντολήν του κ. Παππά και έκανε deal με τον κ. Λαυρεντιάδη, μιλάμε για ένα τεράστιο σκάνδαλο εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου».

Διαβάστε επίσης: Οι Αγγελόπουλοι, η Χαλυβουργική και το παραμυθάκι με τον... δράκο